luni , mai 25 2020
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Rumegus

Brichete Din Rumegus

Brichete din rumegus

Cel mai ecologic combustibil termic este cel format din Brichete Din Rumegus. Aceste brichete au o eficienta foarte ridicata la ardere. Nu scot fum aproape deloc. Transportul acestora este usor si de foarte multe ori gratuit. Imbraca forma unui discount oferit de societatile producatoare din domeniu. Depozitarea si stocarea acestora este facila. Brichetele din rumegus nu necesita un spatiu de stocare mare.

Este suficient un spatiu restrans de stocare. Acesta trebuie sa fie lipsit de umiditate. Trebuie ferit de vant, ploaie si zapada. Timpul de ardere al acestor brichete din rumegus este foarte ridicat. Este mult mai mare decat al lemnului de exemplu. Din toate punctele de vedere, reprezinta o alternativa mai ieftina, in comparatie cu celelalte categorii de combustibili termici.

Brichete din rumegus

Brichete Din RumegusProcesul de fabricare si de productie nu este unul complex. Aceste Brichete Din Rumegus se obtin prin presarea aschiilor si a rumegusului de salcie energetica. Datorita faptului ca materialul din care sunt confectionate aceste brichete este supus, initial, unui intreg proces de presare, rezulta un continut de umiditate foarte scazut al acestora. Ceea ce este foarte bine. La finalul procesului de fabricare, produsul finit este cam de dimensiunea unei caramizi. Dimensiunea acestuia poate fi modificata. Brichetele din rumegus pot fi taiate, adaptate perfect pentru a fi utilizate in sobe, centrale si seminee de dimensiuni diferite.

Cantitatea de cenusa produsa de brichetele din rumegus este minima. Ca procentaj, aceasta reprezinta cam zece la suta din cantitatea de brichete de rumegus supusa procesului de ardere. In acelasi timp, puterea calorica este ridicata, comparativ cu alti combustibili termici. Rumegusul utilizat in procesul de fabricatie al brichetelor este de o calitate net superioara altor tipuri de combustibili.

Brichete din rumegus

La ora actuala, in Romania, exista un numar foarte mare de intreprinderi particulare care produc cherestea. Ca o consecinta fireasca a acestui fenomen de dezvoltare, cantitatile de rumegus neutilizat erau foarte mari. Putem vorbi chiar de milioane de metri cub de rumegus. Confectionarea si fabricarea de Brichete Din Rumegus a fost o idee inovativa, tocmai pentru a se gasi o utilitate practica a acestei cantitati uriase de rumegus neutilizat. A foat solutia perfecta pentru protejarea optima a mediului inconjurator.

Check Also

Mobila Brasov

Mobila Brasov

Mobila Brasov Este bine sa aveti in vedere un serviciu cat mai bun de Mobila …