luni , iulie 4 2022
Breaking News
Home / Constructii / Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Inainte de a opta pentru Case Pe Structura De Lemn, este bine sa stiti avantajele si dezavantajele pe care le prezinta aceste tipuri de case. Iar noi ne-am gandit sa va prezentam sincer aceste aspecte. Iar la sfarsit veti lua dvs decizia.

Case Pe Structura De LemnSa incepem cu avantajele deoarece sunt mai multe ca numar. Apeland la o Firma Constructii Case Din Lemn veti economisii ani. Iar cand spun economisii, ma refer la economisirea a destui bani pentru a mobila apoi locuinta. Deoarece o casa din lemn de 50-60 mp costa in jur de 20,000 de euro.

In lus, o casa din lemn izoleaza termic excelent. Astfel, nu va veti mai face griji in privinta facturilor de gaz si caldura. Un alt avantaj important il reprezinta rezistenta ridicata. O casa pe structura de lemn rezista chiar si cutremurelor puternice. Deoarece lemnul este flexibil si durabil in acelasi timp. Un alt avantaj de mentionat, inainte de trecerea la dezavantaje, reprezinta timpul extrem de scurt de finalizare.

Haideti sa trecem la dezavantaje. Un dezavantaj foarte important este lipsa ezolatiei fonice. Datorita peretilor din lemn, aceste constructii nu sunt izolate bine fonic. Iar un al doilea dezavantaj ar fi durabilitatea destul de scazuta, in comparatie cu alte tipuri de case.

Check Also

Folii Cladiri Brasov

Folii Cladiri Brasov

Folii cladiri Brasov Puteti avea in vedere niste Folii Cladiri Brasov de cea mai buna …