duminică , ianuarie 17 2021
Breaking News
Home / Industrie / Coltare Carton

Coltare Carton

Coltare Carton

Alegeti niste Coltare Carton inedite. Aceste coltare sunt perfecte pentru voi si veti vedea ca le veti indragi foarte mult. Optand pentru aceste coltare de calitate, va veti bucura de toate avantajele pe care ele le vor pune al dispozitia voastra. Coltarele multistrat sunt profiule obtinute prin lipire, dar si prin presare. Acestea sunt realizate din hartie reciclabila. Acest procedeu este apreciat datorita faptului ca ofera o rezistenta excelenta la presiune, dar si la soc.

Coltare de protectie din Carton

Coltare CartonAlegand niste Coltare Carton ideale, veti lua o decizie buna. Aceste coltare sunt realizate printr-un procedeu deosebit. Acest procedeu le confera coltarelor o rezistenta excelenta la presiune, dar si la soc. Ele mai au si avantajul ca pot chiar fi reciclate in totalitate. Devin asadar o solutie foarte buna de avut in vedere, spre care oricine se poate orienta. Ele sunt disponibile in toate marimile, conferind stabilitatea dorita. De asemenea, ele mai confera chiar si o securitate foarte buna in cazul transporturilor voastre.

Coltarele de acest tip se folosesc cu succes in cea ce priveste fixarea marfurilor pe paleti. De asemenea ele se mai folosesc si in coletele pe care se aplcia banda PP. Rolul lor principal este asadar de a proteja cat mai bine marfurile. Acestea au si avantajul faptului ca nu se deformeaza de forta de intretinere a benzii. In acelasi timp, acestea se mai pot folosi chiar si in interriorul ambalajelor. Ele permit asadar o suprapunere pe verticala a mai multor ambalaje din carton, fara ca aceste ambalaje sa se deformeze.

Coltare Carton

Pe langa coltarele multistrat, se mai pot confectiona si alte tipuri de coltare. Ele pot fi de diverse marimi si forme. Se mai poate folosi chiar si cartonul ondulat in 3 sau 5 straturi, acesta fiind o solutie excelenta pentru voi. Aceste tipuri de coltarre sunt ideale in cazul protectiei colturilor produselorr din mobila. De asemenea, ele se mai folosesc cu succes si in cazul protectiilor altor produse sensibile la socuri, dar si la lovituri. Aceste coltare din carton preiau foarte bine socurile. Ele sunt si o optiune mult mai ieftina de avut in vedere.

Check Also

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Robineti industriali Aveti in vedere niste Robineti Industriali de cea mai buna calitate. Acesti robineti …