luni , aprilie 15 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Mi se potriveste procedura de epilare definitiva?

Numarul persoanelor care se gandesc sa opteze pentru o epilare definitiva intr-o anumita zona a corpului creste de la o zi la alta. Exista si persoane care se intreaba daca li se potriveste o astfel de procedura, sau daca trebuie sa aleaga alte metode pentru a-si elimina firele de par de pe anumite zone ale corpului.

De ce trebuie aleasa procedura de epilare definitiva?

Daca nu aveti inca idee de ce trebuie sa alegeti aceasta procedura, va prezentam in continuare pe scurt cateva argumente foarte interesante. In primul rand, este un tratament corporal care in comparatie cu epilarea cu ceara nu va provoaca nici disconfort si nici durere in zona tratata.

Epilare DefinitivaDaca sunteti genul de persoana care suporta foarte greu durerea, acest tratament corporal vi se potriveste de minune. In plus, epilarea definitiva cu laser nu va provoaca iritiatii ale pielii, si nici zgarieturi sau taieturi precum aparatul de ras.

Se stie faptul ca pentru anumite tratamente corporale, pielea sensibila reprezinta o mare problema. Nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care aveti pielea sensibila si doriti sa optati pentru epilare laser. Aceasta procedura este potrivita atat pentru toate tipurile de piele cat si pentru toate tipurile de ten. Practic, nu exista o alternativa mai buna decat aceasta.

Si nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste reactiile adverse sau efectele secundare pentru ca in comparatie cu alte tratamente corporale, epilarea cu laser nu are nici un efect secundar si nici o reactie adversa.

La ce rezultate sa ma astept de la acest tratament corporal?

Daca optati pentru epilare definitiva cu laser, puteti scapa de firele de par nedorite de pe suprafata corpului pentru foarte mult timp. In jur de 15 ani sunt vizibile rezultatele epilarii definitive in cazul in care urmati un tratament corect, si daca treceti pe la salon pentru sedintele de intretinere dupa cum va vor spune specialistii.

In plus, pielea va fi mult mai catifelata si placuta la atingere decat in cazul in care optati pentru diferite alte metode de indepartare a firelor de par de pe corp.

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

In ce consta procedura de epilare definitiva Brasov? In mod evident, procedura de epilare definitiva …