duminică , noiembrie 29 2020
Breaking News
Home / Servicii / Locuri De Munca Part Time

Locuri De Munca Part Time

Locuri De Munca Part Time

Ca si companie, oferirea unor Locuri De Munca Part Time va poate aduce companiei atat avantaje, cat si dezavantaje. Cunoscand aceste aspecte, va va fi mult mai usor sa luati o decizie mai usoara in privinta angajarii unor persoane pe posturi part time sau full time.

Locuri De Munca Part TimePrintre aceste avantaje se numara in primul rand costurile financiare scazute. Pentru o firma, angajarea a doua persoane part time, implica costuri mai reduse. Decat angajarea unei singure persoane pe Locuri De Munca Brasov cu program normal. Iar aici ne referim atat la impozite, cat si la cheltuielile pe care le implica concediile de odihne si medicale platite. De care nu vor beneficia angajatii part time.

In plus, nu sunteti obligat sa le oferiti bonusuri, premii sau cresteri salariale. Dar, desi avantajele par convingatoare, trebuie sa sitit ca din punct de vedere administrativ sau contabil. Angajarea a doua persoane part time, implica mai multa munca decat angajarea nuei singure persoane cu program normal de 8 ore. In plus, un personal part time are sanse mult mai mari ca isi va da demisia. Mai ales atunci cand va gasi o oferta de lucru mai atragatoare sau mai bine platita.

Dar daca va axati mai mult pe studenti, atunci trebuie sa va acomodati si sa oferiti si locuri de munca cu program scurt.

Check Also

Agentie Digitala

Agentie Digitala

Agentie Digitala – Solutii Digitale De Promovare Online! Este important sa alegeti o Agentie Digitala. …