duminică , noiembrie 29 2020
Breaking News
Home / Servicii / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR – o cariera “Made in Germany”

LR este o companie germana de top care a reusit sa gaseasca formula de mare succes, care functioneaza de peste 30 ani in peste 28 de tari. A fost chiar recunoscuta “Compania Anului 2015” de catre SELDIA, Asociatia vanzarilor directe din Europa. Experit in tot ce inseamna cresterea imunitatii, controlul greutatii si mai nou, ingrijirea antirid in 3 pasi cu device-urile ZeitGard.

LR de-a lungul anilor a avut parteneriate cu mai multe staruri internationale, in prezent ii avem alaturi pe Bruce Willis, Karolina Kurkova, Guido Maria Kretschmer etc. Suntem recunoscuti la nivel international ca fiind cel mai mare producator de produse pe baza de aloe vera din Europa. Avem propria fabrica in Germania, unde sunt creeate si certificate toate produsele noastre de ingrijire si sanatatate, sub lupa celor mai severe institute la nivel mondial, precum Institutul independent Fresenius, IASC sau Dermatest.

LR Health & BeautyLR ofera un plan de marketing transparent inca din prima zi!

Asta cautam noi in urma cu 8 ani si suntem recunoscatori ca, desi nu stiam foarte multe atunci, am acordat totusi un gram de incredere. Ceva ne-a captat atentia si am acceptat “provocarea LR”! Astfel ne-am lasat ghidati de un om deosebit pe care atunci l-am cunoscut. Un partener din Grecia care dezvolta aceasta activitate de peste 10 ani.

Sponsorul nostru atunci a vazut cev ain noi, ce noi nu puteam vedea. Tot de la el am invatat ca in activitatea noastra sunt doua categorii de oameni, unii care intai cred si actioneaza si altii care asteapta sa vada rezultate palpabile la altii si abia apoi incep sa creada ca este posibil pentru ei. In activitatea LR Romania tot ce poti tu face este, sa investește in tine, in dezvoltarea ta persoanala, sa muncești. Munca si loialitatea ta ca partener va fi rasplatita, doar ca nu se stie exact cand, dar garantat va fi rasplatita. Este important ca tu sa nu te opresti din acest drum!

LR crestere, stabilitate, loialitate!

LR confirma stabilitate și siguranța financiara indiferent de situatia economică de-a lungul anilor. Confirma de ani buni ca este un partener loial si de incredere!

Check Also

Agentie Digitala

Agentie Digitala

Agentie Digitala – Solutii Digitale De Promovare Online! Este important sa alegeti o Agentie Digitala. …