luni , iulie 4 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Ochelari Copii

Ochelari Copii

Ochelari Copii de calitate

Pot fi prescrisi atat Ochelari Copii pentru apropiere, cat si pentru departare. Optometristii din cadrul centrelor de optica medicala vor oferi inclusiv si instructiuni de folosire pentru ochelarii de vedere ai celor mici. Ochelarii pentru cei mici pot fi cu purtare permanenta sau doar cu purtare temporara.

Ochelari CopiiSe va respecta, intotdeauna, opinia medicului oftalmolog de la clinica de Oftalmologie Copii Brasov. Conteaza foarte mult si materialul din care este confectionata rama ochelarilor de vedere. Este important si materialul din care sunt fabricate lentilele ochelarilor de vedere. Lentilele pot fi confectionate din plastic sau policarbonat. Pot fi inclusiv si tratate special pentru sporirea gradului de protectie.

Ramele din plastic flexibil sunt cele mai utilizate in cazul ochelarilor de vedere ai celor mici. Sunt disponibile in foarte multe culori vii si atractive pentru cei mici. Si ramele din titan sunt frecvent utilizate. Prezinta o rezistenta foarte mare. Pretul ramelor din titan este mai mare decat pretul ramelor din plastic.

Check Also

Operatie Strabism

Operatie Strabism

Totul de la aparitie la operatie strabism Exista persoane care au ochii incrucisati si care …