duminică , iulie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Remorca Tractor Basculabila

Remorca Tractor Basculabila

Cum sa alegi o remorca tractor basculabila?

Agricultura este ocupatia ta de baza si ai nevoie de o noua remorca tractor basculabila? Daca da, cu siguranta trebuie sa ai la cunostinta unele informatii foarte importante. Am pregatit acest articol special pentru a te ajuta sa faci o alegere inspirata. Deci, citeste pana la final si afla cum sa-ti alegi remorca potrivita.

Nevoia de a alege o remorca tractor basculabila

Atunci cand ai nevoie de o asemenea remorca, trebuie sa stii si in ce scopuri o vei folosi. Poti avea nevoie de exemplu de remorca pentru a transporta recoltele de pe camp spre casa. Poti avea nevoie de remorca respectiva pentru transportul semintelor si al ingrasamintelor catre terenul agricol.

Remorca Tractor BasculabilaTine neaparat cont de suprafata de teren agricol de care dispui. Daca detii zeci de hectare de teren, vei avea nevoie de doua – trei tractoare cu toate accesoriile. In lista accesoriilor este inclusa si remorca tractor basculabila.

Pentru doar cateva hectare de teren agricol, un tractor cu toate accesoriile iti este suficient. Daca deja detii tractorul si ai nevoie doar de remorca, alege o remorca basculabila cu o capacitate de incarcare medie. Iti va fi mai mult decat suficienta pentru a-ti desfasura activitatea de zi cu zi.

In plus, vei putea sa folosesti tractorul si remorca si in diverse alte scopuri. Poti transporta pietris si nisip sau orice altceva.

Caracteristici importante

Capacitatea de incarcare este una dintre cele mai importante caracteristici pentru o remorca tractor basculabila. Aceasta reprezinta numarul maxim de kilograme care pot fi suportate la incarcare de remorca.

Tine minte ca o remorca de mici dimensiuni are capacitatea de incarcare mai mica decat una de mari dimensiuni. Deci, daca ai doar cateva hectare de teren, alege o remorca basculabila cu o capacitate de incarcare mica/medie.

Daca insa detii suprafete mari de teren agricol, atunci indreapta-ti atentia spre o remorca cu capacitate mare de incarcare.

Tine apoi cont si de masa maxima autorizata, aceasta reprezentand masa remorcii alaturi de capacitatea de incarcare. Sa stii insa ca pe drumurile publice, este interzis sa fie depasita masa maxima autorizata a remorcii. In caz contrar, amenzile sunt foarte mari.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

De ce sunt recomandate usile si ferestrele termopane Salamander Brasov? Specialistii recomanda alegerea usilor si …