duminică , iulie 14 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Expertii te pot sprijinii cu sfaturi practice si asistenta in implementare Sisteme Irigatii Brasov. Primul pas indeplinit de experti in acesta lucrare este reprezentat de realizarea schitei. Aceasta schita este bazata pe colectarea informatiilor referitoare la sursele de apa. In urmatoarele randuri avem o descriere, pe scurt, a procedurii initiale de proiectare a unor Sisteme Irigatii Brasov.

Sisteme Irigatii Brasov

Prima etapa a proiectului este realizarea schitei spatiului pe care doriti sa il irigati. Putem imparti aceasta etapa in 5 pasi esentiali. Masurarea tuturor dimensiunilor proprietatii este primul pas. Mai departe se realizeaza extragerea lor dintr-un plan de situatie existent, si schitarea pe o foaie de hartie a proprietatii.

Sisteme Irigatii BrasovSchita efectuata de specialisti cuprinde toate elementele ce ar putea interveni in calcul, spatii ce nu trebuie irigate. Spre exemplu, in aceasta categorie avem: casa, alei de beton, pereti, garduri, terase, plante, pomi si locuri de joaca etc.

Masurarea terenului este urmata de desenarea schitei prezentata mai sus. Desenarea acestei schite se realizeaza cu ajutorul unei scari, pe o foaie separata. Scara poate avea orice valoare si trebuie sa fie notata pe plan. De asemenea, se noteaza in dreptul zonelor informatiile relevante: gazon, flori, pomi, gard viu, alee beton etc. Acesti doi pasi sunt urmati de trei pasi raportati la marcaje. Expertii in Sisteme Irigatii Brasov marcheaza diferentele de nivel, sursele de apa si sursele de curent 220V. Pentru primul detaliu, specialistii in Sisteme Irigatii acorda atentie doar diferentelor de nivel mai mari de 1 metru.

Sisteme Irigatii Brasov

Investitia in Sisteme Irigatii Brasov faciliteaza intreg procesul de ingrijire a spatiului verde. Prin automatizarea proceselor manuale se intelege o imbunatatire considerabila a calitatii fortei de munca si o economisire considerabila a timpului. Atunci cand udarea se face manual pe suprafete mari, este nevoie de cel putin 3 – 4 angajati. In cazul unui irigator automat, investitia se va amortiza intr-un timp relativ scurt, in functie si de marimea terenului.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

De ce sunt recomandate usile si ferestrele termopane Salamander Brasov? Specialistii recomanda alegerea usilor si …