luni , aprilie 15 2024
Breaking News
Home / Servicii / Web Design Brasov

Web Design Brasov

Web design Brasov

O firma buna de Web Design Brasov va fi excelenta pentru voi. Veti constata ca o astfel de firma se va plia pe nevoile voastre. Ar fi bine sa va orientati catre o firma de o calitate foarte buna. Va trebui si sa tineti cont de anumite aspecte. Avand aceste lucruri in vedere, veti putea alegere o firma cat mai buna. Ea va va oferi calitatea pe care o doriti.

Web design Brasov

Web Design BrasovPrimul lucru important este logo-ul site-ului. Va trebui sa va orientati catre un logo de calitate. Acest logo va fi situat pe toate paginile site-ului vostru. Ar fi bine astfel sa va creati un logo cat mai atractiv. El va putea sa va scoata mai bine in evidenta pagina web. Logo-ul trebuie sa contina un link si catre pagina principala a site-ului.

Atunci cand apelati la o firma de Web Design Brasov, sa nu uitati si de navigarea intuitiva. Un site nu ar trebui sa fie dificil de navigat. Va trebui sa aveti in vedere regula de 3 click-uri. Un utilizator va trebui sa fie la o distanta de 3 click-uri de cererea de oferta sau de plasarea unui produs in cos. Nu uitati ca si textul de pe site sa fie cat mai aerisit. Un site cu mult text este respins rapid de vizitator. Puteti lasa spatii libere intre paragrafe.

Web design Brasov

Un alt lucru important este folosirea culorilor. Nu folositi mai mult de trei culori in layout-ul unei pagini. Nu uitati sa investiti si in niste fotografii de calitate foarte buna. Aceste fotografii vor spune multe despre site-ul vostru. Fonturile compatibile cu orice browser sunt alte lucruri de care sa tineti cont. Site-ul vostru ar trebui sa functioneze fara probleme de pe orice browser intra vizitatorul.

Web Design Brasov – Puteti sa nu mai utilizati Flash-ul. Acesta este invechit in ziua de azi, iar vizitatorii nu vor avea rabdare pentru ca site-ul sa se incarce. Cel mai bine este sa va orientati catre un site realizat din tehologiile actuale. Un buton „call to action” ar trebu isi el inserat in site-ul vostru. El va avea rolul de a directiona vizitatorul exact unde acesta va avea nevoie.

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

In ce consta procedura de epilare definitiva Brasov? In mod evident, procedura de epilare definitiva …